Gastenboek

 1. petur en mariejet schreef op 1 december 2011 om 19:46

  Ook wij hebben genoten van Sint en drie pieten!! perfecte dosis humor, gezelligheid en sfeer!
  groeten uit Brabant

 2. IDTV schreef op 1 december 2011 om 13:57

  Beste Sinterklaas en Pieten,

  Wat hebben jullie er een geweldig feest van gemaakt! We kunnen niet anders zeggen dan dat jullie dit met heel veel liefde, professionaliteit en plezier doen.
  Dank jullie wel daarvoor en wat ons betreft tot volgend jaar!

  Groet,

  IDTV

 3. Clifford Chance LLP schreef op 28 november 2011 om 10:35

  Beste Sinterklaas en zwarte pieten,

  Wat waren jullie in één woord fantastisch! Jullie zagen er heel erg goed uit (“Net de echte Sinterklaas!”, heb ik meerdere keren van ouders gehoord) en de manier waarop jullie met de kinderen omgingen was ook top!

  De moeder van Maya (het meisje met autisme) bedankte de organisatoren, Sinterklaas en zijn pieten als volgt: “I wanted to thank you especially for the care and consideration you showed my daughter. For children with autism, simple things like Sinterklaas parties can cause our children a lot of frustration and anxiety. I highly appreciate that you took my daughter’s needs so well into consideration and that so much care was shown to her which enabled her to not only be called to Sinterklaas for the first time ever but have a great time, without stress.”

  Alle kinderen hebben genoten. Zonder jullie fantastische optreden was dat vast niet gelukt. Wij willen jullie daarvoor hartelijk bedanken. Wat ons betreft, tot volgend jaar!

  Vriendelijke groet,
  Marjoleine Legius
  Clifford Chance LLP

 4. familie Schouwe schreef op 5 november 2011 om 18:12

  Wat een prachtige website! Klasse !!!!
  We zien er weer naar uit als Sinterklaas en de pieten weer
  bij ons komen, ieder jaar is het weer een groot feest als de sint is geweest.
  Wij genieten dan van de blije snoetjes van onze kleinkinderen
  en hebben met z’n allen een mooie middag.
  groetjes,
  opa en oma Schouwe

 5. Jose schreef op 9 september 2011 om 10:04

  Wauw, wat een prachtige en provisionele site is dit geworden zeg! Ben er al even niet meer op geweest, maar jullie hebben niet stilgezeten. Nu ook het ‘Hema’ filmpje (eindelijk) gezien, leuk joh. Als ik dichterbij woonde zou ik jullie zéker uitnodigen gezien alle lof die ik hier over jullie lees! goed bezig daar! Toppie hoor!

  Liefs Jose (HendriX)

 6. Fam. van Gerven-Hartman Kok schreef op 26 augustus 2011 om 10:54

  Net jullie vernieuwde site bekeken, ziet er heel mooi uit!! En weer een aanvraag gedaan voor een bezoek. Hoop dat het lukt op gewenste dag en tijdstip. Want het is altijd een GROOT feest!! Sterker nog het is GEEN feest als jullie niet zijn geweest.
  Wij hebben er nu al zin in, en natuurlijk gaat het Pepernoten lied weer knallen door de kamer. Hopelijk tot in december.

  Lieve groetjes.

 7. familie peters schreef op 21 augustus 2011 om 17:56

  wow, wat een prachtige nieuwe website! Jullie zijn twee keer bij ons geweest en het was geweldig! prachtige kostuums, verhalen uitgewerkt tot in detail! leuke verhaallijn en de juiste sinterklaassfeer! jullie zijn een aanrader voor iedereen, heel veel succes, jullie bezoek was altijd betoverend!!! Silvie en de mannen

 8. Familie Godijn schreef op 18 augustus 2011 om 22:40

  Wat een prachtige website. Jullie zijn een aantal jaren bij ons op visite geweest en het was iedere keer weer een feest! De pepernotendans was niet altijd favoriet bij de papa’s. Wat voor veel plezier bij de anderen zorgde.

  Ik hoop jullie gauw weer een keer te zien bij ons thuis! Heel veel succes,

  lieve groeten familie Godijn uit Hoorn

 9. Marcel schreef op 26 juli 2011 om 15:09

  Ik heb samen met mijn vrouw Hermien naar deze prachtige website gekeken. We waren werkelijk stom verbaasd over de professionaliteit van de website maar ook verrast toen we de prachtige kostuums zagen. Niet alleen van Sinterklaas maar ook van de pieten. Een grote pluim en heel veel succes toegewenst.
  Groetjes Hermien en Marcel

 10. Judith schreef op 26 juli 2011 om 10:02

  Ben echt trots op jullie, jongens! Prachtig resultaat en het geeft precies de juiste sfeer aan, die we willen overbrengen als liefhebbers van het prachtige Sinterklaasfeest!
  Dikke pluim!
  Liefs van de planpiet.

Geef een reactie