Disclaimer

Alles (inclusief foto- en videomateriaal) op deze website is eigendom van SintHoorn. Niets van deze site mag, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van SintHoorn.

Helaas constateren wij regelmatig dat foto- en/of videomateriaal onrechtmatig gebruikt wordt door derden. Bij onrechtmatig gebruik van de inhoud van deze website zullen juridische stappen worden ondernomen. SintHoorn kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor de gevolgen ontstaan door het onrechtmatig gebruik van materiaal van deze website.

Ondanks de zorg die door SintHoorn aan de correcte invoer van de gegevens besteedt wordt, kan SintHoorn niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten en onvolkomenheden in de gegevens. Bezoekers en/of gebruikers van sinterklaasenpietenopbezoek.nl of sinthoorn.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door SintHoorn aangeboden informatie of gevolgen van deze informatie.

© SinterklaasenPietenopbezoek.nl / SintHoorn.nl

Website: Emke Douwe Ottema

Fotografie: Robert Glas, Daan Schouwe.

 
De Club van Sinterklaas is licensed by All Media Play B.V.

De Hoornse intocht van Sinterklaas is een evenement van Edith Hartog Evenementen met medewerking van SintHoorn.